Questionaire

Q1. Firstly, can you tell us a little bit about your books?

Ans. Dreams Implant is a thriller beyond the conventional thrillers which we come across. This will keep readers on the hook.

 

Q2. Why do you write?

Ans. To de stress.

 

Q3. Describe the route to your first novel being published ?

Ans. The thought to write this particular novel or shall I say the plot was conceived 2 years back but for professional commitments was not able to pen it down. Actual writing started in February this year. I still remember the funniest part of writing was couldn’t take my mind of the characters or sequences till the time I could pen them down. People around me said those 3 months was very difficult for them to properly communicate with me.

 

Q4. Which novelists do you admire ?

Ans. Sidney Sheldon, Jeffrey Archer, J.K. Rowling, Earnest Hemmingway, Thomas Hardy

 

Q5. What inspires you to write ?

Ans. The challenge of meaningful story- telling.

 

Q6. Describe your route to being published ?

Ans. The thought to write this particular novel or shall I say the plot was conceived 2 years back but for professional commitments was not able to pen it down. Actual writing started in February this year. I still remember the funniest part of writing was couldn’t take my mind of the characters or sequences till the time I could pen them down. People around me said those 3 months was very difficult for them to properly communicate with me.

 

Q7. What do you enjoy most about your work ?

Ans. I try to keep it simple and interesting.

 

Q8. Can you tell us about your writing process? What’s a typical writing day for you?

Ans. I still remember the funniest part of writing was couldn’t take my mind of the characters or sequences till the time I could pen them down.

 

Q9. Finally, do you have any advice for writers hoping to get their books published?

Ans. Be passionate and believe in yourself that you are a story teller rest will follow.